Home » Rolluiken » Combi

Combi Rolluiken

 • WAT IS EEN COMBIROLLUIK?
  Combi opbouwrolluiken kunnen zowel bij renovatie als bij nieuwbouw gebruikt worden en zijn verkrijgbaar in aluminium of pvc-uitvoering.
  Dubbelwandige pvc-kasten zijn verkrijgbaar in 2 standaardafmetingen: 170 en 210 mm.
  Ze kunnen eventueel ook geleverd worden met een aluminium voorkast aan de buitenzijde. Deze voorkast kan gelakt worden in eender welke RAL-kleur. Door de dubbelwandige PVC binnenwand bekomt men een goed isolerende rolluikkast.
  Aluminium Combikasten bestaan in afmetingen van 125 tot 254 mm, afhankelijk van de rolluikhoogte en het type lamel. U heeft de keuze tussen pvc-lamellen en dubbelwandige aluminium geïsoleerde lamellen van 8 tot 9.5 mm dikte.
  De zijgeleiders hebben een uitvulling tussen raam en rolluik, ze worden door PVC clipsen op het raam bevestigd en dienen dus niet geboord te worden.

 • TIJD-  EN PLAATSBESPAREND
  Daar de plaatsing van het rolluik op het raam vooraf in het atelier gebeurt, wordt beschadiging door montage op de werf uitgesloten. Raam en rolluik worden in één geheel geplaatst zodat de vakman veel tijd bespaart bij de plaatsing.
  In tegenstelling tot inbouwrolluiken komt de rolluikkast door haar kleine afmetingen bijna nooit voorbij de binnenmuur, zodat een bijkomende afkasting aan de binnenzijde overbodig is.

 • GEBRUIKSVRIENDELIJKE BEDIENING
  Onze rolluiken laten zich manueel bedienen d.m.v. lint, koord, stang of veeras.
  Ze kunnen ook elektrisch bedienbaar gemaakt worden.
  Geautomatiseerde besturingssystemen worden steeds meer toegepast en staan garant voor een optimaal gebruiksgemak. Van afzonderlijk bediende elektrische systemen tot volledig geautomatiseerde centrale besturingssystemen, het aanbod is enorm.
  Tijdschakelklokken maken het mogelijk rekening te houden met zonsopgang en zonsondergang.  Zo kunnen ze als u afwezig bent, toch de indruk wekken dat er iemand thuis is.  Op die manier houden ze inbrekers op een afstand.