Home » Rolluiken » Inbouw

Inbouw Rolluiken

Voorzie reeds bij het ontwerp van uw nieuwbouw de nodige plaatshoogte voor inbouwrolluiken boven uw ramen en profiteer nadien volop van hun voordelen.

Maxi pvc-lamellen zijn kleurecht en hebben een glanzend oppervlak zonder diepgaande ribben, waardoor ze onderhoudsvriendelijk zijn. Ze zijn verkrijgbaar in 5 kleuren : wit, crèmewit, grijs, bruin en beige.  Bij een rolluikbreedte vanaf 2.50 m worden de pvc-lamellen versterkt door een gegalvaniseerd  U-profiel. Voor grote dimensies bieden onze gelakte en geïsoleerde aluminium lamellen een geschikt alternatief.

 • VOORDELEN OP EEN RIJ
  Inbouwrolluiken zijn warmte- en koude -isolerend. In de winter besparen ze flink op uw verwarmingskosten, in de zomer houden ze de warmte en hinderlijk zonlicht buiten en zorgen ze tegelijkertijd voor een licht- en luchtregeling in uw woonkamers.
  Ze beschermen uw ramen tegen alle weersinvloeden en natuurlijk ook tegen inbrekers .  Kom tot rust in je huis en creëer er een veilige sfeer van privacy.

 • MAXIMAAL GEBRUIKSCOMFORT
  Onze rolluiken laten zich manueel bedienen d.m.v. lint, kabel, stang of veeras.  Ze kunnen ook elektrisch bedienbaar gemaakt worden.
  Geautomatiseerde besturingssystemen worden steeds meer toegepast en staan garant voor een optimaal gebruiksgemak. Van afzonderlijk bediende elektrische systemen tot volledig geautomatiseerde centrale besturingssystemen, het aanbod is enorm.
  Tijdschakelklokken maken het mogelijk rekening te houden met zonsopgang en zonsondergang.  Zo kunnen ze als u afwezig bent, de indruk wekken dat er iemand thuis is.  Op die manier houden ze inbrekers op een afstand.