Home » Rolluiken » Voorzet

Voorzet Rolluiken

Ons productaanbod is zo uitgebreid dat u steeds een rolluik vindt dat perfect aansluit bij uw levensstijl of budget.
U heeft de keuze tussen pvc-lamellen en 12 soorten aluminium lamellen.  Deze zijn enkelwandig of dubbelwandig met diktes van 8 tot 14 mm PU- schuim geïsoleerd.
Ons gamma aluminium top-lamellen is uniek. Een 120-150 my dikke kunststof beschermlaag zorgt ervoor dat de fraaie, zijdematte oppervlaktes slag- en krasvast zijn.
De rolluikkasten, geleiders en onderlatten zijn standaard leverbaar in de standaardkleuren wit, bruin en naturel. Ze zijn eveneens verkrijgbaar in alle gewenste RAL-kleuren.

 • TAL VAN VOORDELEN
  Met voorzetrolluiken bespaart u tot 40% op uw verwarmingskosten, beschermt u uw woning tegen inbrekers, houdt u straatlawaai en hinderlijk licht buiten en belet u ongewenste gluurders het zicht.
  Kortom, ze verhogen uw leefcomfort aanzienlijk, zowel in de zomer als in de winter.
  Kom tot rust in je huis en creëer er een veilige sfeer van privacy.

 • GEBRUIKSVRIENDELIJKE BEDIENING
  Onze rolluiken laten zich manueel bedienen d.m.v. lint, koord, stang of veeras.
  Ze kunnen ook elektrisch bedienbaar gemaakt worden.
  Geautomatiseerde besturingssystemen worden steeds meer toegepast en staan garant voor een optimale gebruiksvriendelijkheid. Van afzonderlijk bediende elektrische systemen tot volledig geautomatiseerde centrale besturingssystemen, het aanbod is enorm.
  Tijdschakelklokken maken het mogelijk rekening te houden met zonsopgang en zonsondergang. Zo kunnen ze als u afwezig bent, de indruk wekken dat er toch iemand thuis is. Op die manier houden ze inbrekers op een afstand.