Screens

Tijdens de zomer kan in een huis de temperatuur snel oplopen, wanneer de zon gericht staat op één van de ramen of meerdere ramen. Wilt u op een esthetische manier de zon toch buitenhouden? Dan zijn screens de ideale oplossing voor u. Ze zorgen ervoor dat de zon wordt geblokkeerd en de warmte buiten blijft zodat u kan genieten van een fris huis. Eveneens biedt een screen ook bescherming tegen schadelijke UV-stralen.

De Zip X Zero is een luchtdichte inbouwscreen, wat enerzijds betekent dat de screen volledig onzichtbaar wordt weggewerkt in de spouwmuur. Anderzijds spreken we van luchtdicht omdat er geen negatieve invloed meer is op de energie-prestaties van uw woning. Beter nog het verbeterd enkel de energieprestaties.

Het grote voordeel aan de Zip X Zero is dat voor een eventuele herstelling, in tegenstelling tot andere inbouwscreens, dit vanbuiten uit kan gebeuren en er dus geen kap of breek werk moet zijn in huis.

Wanneer er al gebouwd is en/of er geen plaats is voorzien voor een inbouwscreen, kan een voorzetscreen de oplosing zijn. Deze kunnen ook zonder kap of breekwerk aan de buitenkant van de woning geplaatst worden.

Alle screens worden automatisch bediend met behulp van een Sompfy bediening.

  • RTS afstandsbediening
  • IO (met thahomabox) bediening via smartphone